[Our Work] [About Us] [Contact] [Accessibility] [to this section menu]
[go back to main web menu] [to content]
[go back to main web menu] [to this section menu]

LAWSON RESIDENCE

Vieques, Puerto Rico

next project previous project

Stuart Lawson wanted a house that would be open, casual, and expressive of the beautiful environment of Vieques. The drama of the site dictated the basic concept of the architecture of the house.
continue
Lawson Residence Loading image. Please wait
Scroll Up
First Detail of Lawson Residence Second Detail of Lawson Residence Third Detail of Lawson Residence Fourth Detail of Lawson Residence Fifth Detail of Lawson Residence Sixth Detail of Lawson Residence Lawson Residence
It is a peninsula, a headland jutting out into the sea with a panoramic view of 180°. The design responded to this condition with galleries and terraces flowing from the interior on three sides. The architecture is Caribbean, tropical, casual.


Photo by Stephen & Gil Amiaga

The owner wanted a retreat that would be informal, relaxed, and easy to maintain, with of course, plenty of guest rooms. The result was a residence with generous outdoor living spaces, deep overhangs, contained within walls of strong colors.


Photo by Stephen & Gil Amiaga

The owner wanted a retreat that would be informal, relaxed, and easy to maintain, with of course, plenty of guest rooms. The result was a residence with generous outdoor living spaces, deep overhangs, contained within walls of strong colors.


Photo by Stephen & Gil Amiaga

The owner wanted a retreat that would be informal, relaxed, and easy to maintain, with of course, plenty of guest rooms. The result was a residence with generous outdoor living spaces, deep overhangs, contained within walls of strong colors.


Photo by Stephen & Gil Amiaga

The owner wanted a retreat that would be informal, relaxed, and easy to maintain, with of course, plenty of guest rooms. The result was a residence with generous outdoor living spaces, deep overhangs, contained within walls of strong colors.
The owner wanted a retreat that would be informal, relaxed, and easy to maintain, with of course, plenty of guest rooms. The result was a residence with generous outdoor living spaces, deep overhangs, contained within walls of strong colors.
Scroll Down
[go back to main web menu] [to this section menu] [to content]
2000-2017 © The Office of Marvel and Marchand Architects - marvelarch.com - info@marvelarch.com
161 San Jorge Street. Suite 200, San Juan, Puerto Rico, 00911
Phone:787.289.9494 Fax:787.722.4165
?>